LIVRAREA PRODUSELOR

 

Livrarea produselor se face in termen de 24 ore de la confirmarea amprentei. Comenzile sosite pana in ora 12 sunt procesate si livrate in aceeasi zi daca avem B.T. ul din partea clientului.

 

Transportul este gratuit in Bucuresti la comanda minima de 55 lei, iar in tara la comenzi de peste 100 lei.

 

Transportul in Bucuresti se face atat cu reprezentul societatii noastre, cat si cu firma de curierat. Transportul in tara se face numai cu firma de curierat. Deschiderea coletului la livrarea prin firma de curierat nu este posibila decat dupa achitare. Daca livrarea se face de catre un reprezentant al societatii noastre coletul se poate verifica inainte de achitare.

 

Coletul vine insotit de factura in original si de chitanta, in cazul in care plata se face la livrare.

 

Daca plata se face la livrare prin curier, in colet va fi numai factura, chitanta fiind eliberata de catre curier.

 

In cazul in care plata se face in cont nu se elibereaza chitanta.

 

 

VERIFICAREA PRODUSELOR

 

Rugam clientii ca la primirea modelului de amprenta sa se asigure ca datele furnizate pentru imprimarea acesteia sunt complete si corecte. Producatorul nu este responsabil de refacerea stampilei in cazul in care clientul a furnizat informatii gresite si a dat B.T. ul pe respectiva macheta. Ne referim aici la omisiuni de litere in numele firmei, inversari de cifre etc. In acest caz refacerea amprentei se face pe cheltuiala clientului.

 

CULORI TUS STAMPILA SI CARCASA STAMPILA

 

La lansarea comenzii clientii sunt rugati sa specifice culoarea tusului, iar daca au vreo preferinta in ceea ce priveste culoarea carcasei sa specifice deasemenea. In cazul in care nu se doreste o culoare anume de carcasa atunci aceasta va fi oferita de catre vanzator aleatoriu.